Politika 6

28.09.2024.

18:51

Vučić na rođendanu Miloša Zemana: "Učestvovao je u prelomnim istorijskim trenucima Evrope" VIDEO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je video snimak na svom instagram nalogu.

Izvor: B92.net

Vučić na rođendanu Miloša Zemana: "Učestvovao je u prelomnim istorijskim trenucima Evrope" VIDEO
Printscreen/buducnostsrbijeav

Podeli:

"Na proslavi rođendana Miloša Zemana - legende evropske i svetske politike i diplomatije, a pre svega, iskrenog prijatelja naše zemlje i naroda.

Čovek koji je učestvovao u nekim od prelomnih istorijskih trenutaka Evrope i čije državničko iskustvo i mudrost prevazilaze njegove godine, očuvao je vedrost duha i smisao za humor, učinivši današnji dan zaista posebnim.

Kao i uvek do sada, iskoristio sam i ovu priliku da nešto od njega naučim, a razgovarali smo o aktuelnim zbivanjima u regionu i svetu. I dalje neprocenjivi, njegovi uvidi odražavaju ogromno iskustvo u međunarodnim odnosima, ali i izuzetno duboka promišljanja o životu uopšte, ljudskoj prirodi i politici kao paradigmi koja utiče na budućnost svih nas.

Dragi prijatelju, srećan Vam 80. rođendan, uz želje da Vas zdravlje dobro služi, omladina sluša, a današnji lideri pitaju za savete. Svima su nam potrebni Vaša mudrost, hrabrost i državničko iskustvo.

I kao što se to kaže u moj Srbiji - živi bili, na mnogaja ljeta!", napisao je Vučić u opisu objave.

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Gotovo je i s ruskim gasom?

Belgija, jedan od najvećih evropskih uvoznika tečnog prirodnog gasa (LNG) iz Rusije, pozvala je EU da zabrani uvoz ruskog goriva, upozoravajući da kompanije ne mogu raskinuti dugoročne ugovore osim ako blok ne uvede sankcije.

14:12

27.9.2024.

1 d

Podeli: