Politika 7

26.09.2024.

9:06

Vučiću gleda u farmerke, a on je sve što ima ukrao od naroda: Ovako je Verica Barać raskrinkala Đilasa VIDEO

Jučerašnje zasedanje Skupštine Srbije obeležili su sramni ispadi Dragana Đilasa i njegove prozivke na račun predsednika Srbije. Međutim, istina je ipak teško sakriti, bez obzira koliko se Đilas trudio da sakrije svoje malverzacije od javnosti.

Izvor: Novosti

Vučiću gleda u farmerke, a on je sve što ima ukrao od naroda: Ovako je Verica Barać raskrinkala Đilasa VIDEO
M.K./ATAImages

Podeli:

Verica Barać, predsednica Saveta za borbu protiv korupcije istakla je u jednoj svojoj izjavi kako je "ovde dozvoljeno da gradonačelnik Begrada ima privatne firme koje se bave medijima, jer to ne bi bio Šaper, Đilas i agencija za Dinkića da nema veze".

"Naprotiv ima veoma veze. Jer bi pitali kakvo je njihovo mesto na tržištu da nisu vezani za Tadića, za Demokratsku stranku i još najgore vezani su za bucet. I to tvrditi da nema veze, nego su oni kreativni ljudi koji po svojoj pameti okreću tolike pare to je bezobrazluk i cinizam. Stalno posluju sa budžetom", rekla je ona između ostalog.

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Gotovo je i s ruskim gasom?

Belgija, jedan od najvećih evropskih uvoznika tečnog prirodnog gasa (LNG) iz Rusije, pozvala je EU da zabrani uvoz ruskog goriva, upozoravajući da kompanije ne mogu raskinuti dugoročne ugovore osim ako blok ne uvede sankcije.

14:12

27.9.2024.

1 d

Podeli: