Politika 1

24.09.2024.

17:45

Da Njujork vidi Kurtijev teror; Tri kamiona prikazuju šta Srbi na KiM trpe FOTO/VIDEO

Ulicama Njujorka kruže tri kamiona i prikazuju kratak snimak toga kako se premijer privremenih prištinskih institucija Albjin Kurti ponaša prema Srbima u Autonomnoj pokrajini Kosovo i Metohija.

Izvor: Tanjug

Da Njujork vidi Kurtijev teror; Tri kamiona prikazuju šta Srbi na KiM trpe FOTO/VIDEO
TANJUG/ JULIJA BAKIĆ/ bs

Podeli:

"Danas će se tri kamiona kretati po Menhetnu i kroz Tajms skver, sa snimkom koji pokazuje neke od trenutnih aktuelnih kriminalnih dešavanja na Kosovu i Metohiji i zloupotrebu vlasti na istoj teritoriji", rekao je Aleks Mitrović, predstavnik srpske dijaspore u Americi, koja je ovo i organizovala.

Izvor: TANJUG VIDEO

Mitrović je za srpske medije rekao da je ovo organizovala srpska dijaspora na američkom tlu zajedno s pojedinim privatnim preduzetnicima.

"Ovo nije ništa novo, angažovali smo ove kamione, kako bismo podsetili ljude koji su došli iz celog sveta u Njujork na sednicu UN, samo da im pokažemo da nismo odustali i da ćemo nastaviti da guramo pravdu i istinu", rekao je Mitrović.

TANJUG/ JULIJA BAKIĆ/ bs

Tri kamiona će ceo dan prolaziti ulicama Njujorka, nedaleko od zgrade Ujedinjenih nacija, gde se održava 79.zasedanje Generalne skupštine.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Region

I Hrvati hitno povukli naš keks

Atlantic Grupa je Državnom inspektoratu izvestila da povlači s tržišta Jimmi cookies noisette od dve serije s rokom upotrebe do 11. maja sledeće godine zbog "mogućeg prisustva stranog tela u sadržaju".

10:58

23.9.2024.

1 d

Podeli: