Politika 8

24.09.2024.

13:42

Ćuta ponovo pravi haos po Skupštini: Bacio poslovnik pa dobio lekciju koju će dugo pamtiti VIDEO

U toku sednice Narodne skupštine, nakon što je ministar Martinović razotkrio istonu o lažnim ekolozima, Ćuti, Milovojeviću i ostalima, Ćuta je još jednom pljunuo na Narodnu skupštinu i posegao za nasiljem.

Izvor: Alo.rs

Ćuta ponovo pravi haos po Skupštini: Bacio poslovnik pa dobio lekciju koju će dugo pamtiti VIDEO
A.K./ATAImages

Podeli:

Tokom zasedanja Skupštine, Ćuta je ustao, krenuo da govori a da mu nije da ta reč i u besu bacio poslovnik Narodne skupštine. 

Ovo je samo još jedan u nizu incidenata koje je Čuta danas napravio, a ovakvo žestoko vređanje insitucije Skupštine i bacanje poslovnika dugo nije viđeno.

Na njegov agresivni ispad odgovorio je poslanik SNS-a Dejan Bulatović.

Ovaj Parlament je najviši hram demokratije. Kada bacate Poslovnik u kom je Ustav, vi gađate srpski narod. Da budemo sasvim otvoreni, pljunuli ste na srpski narod, tradiciju i nešto najsvetije u srpskom narodu - Narodu skupštinu republike Srbije.

Ovo se nikad nije desilo. Jeste kad je potegnut pištolj, ubijen je jedan narodni poslanik ovde, ovo što je on uradio me je podsetilo na to da hoće da pucaju. Oni hoće građanski rat, rade protiv Ustava, hoće da unište Srbiju! Sram vas bilo, neće vam to proći. Živela Srbija," rekao je Bulatović.

Podeli:

8 Komentari

Možda vas zanima

Region

I Hrvati hitno povukli naš keks

Atlantic Grupa je Državnom inspektoratu izvestila da povlači s tržišta Jimmi cookies noisette od dve serije s rokom upotrebe do 11. maja sledeće godine zbog "mogućeg prisustva stranog tela u sadržaju".

10:58

23.9.2024.

1 d

Podeli: