Politika 1

23.09.2024.

17:06

Za opoziciju Kosovo nije deo Srbije!

Tokom rasprave u Skupštini Srbije, predsednik Demokratske stranke izgovorio je ono što misli ne samo on, već i čitava opozicija kada je reč o Kosovu i Metohiji, čime je jasno potvrdio da za celu opoziciju južna srpska pokrajina nije deo Srbije.

Izvor: B92.net

Za opoziciju Kosovo nije deo Srbije!
R.Z./ATAImages

Podeli:

Predsednik Demokratske stranke je tokom svog izlaganja rekao sledeće: "Što se tiče politike za Kosovo, govorili smo na vreme, predloge, i dok je Kosovo bilo deo Srbije sa autonomijom, autonomna pokrajina."

Šta je još potrebno da bi se dokazalo da za opoziciju Kosovo i Metohija nisu deo Srbije, osim reči Lutovca: "Dok je Kosovo bilo deo Srbije sa autonomijom, autonomna pokrajina."

Reagovala je predsednica Skupštine Srbije i podsetila Lutovca da su Kosovo i Metohija sastavni deo Srbije i da je Kosovo i Metohija autonomna pokrajina u sastavu Srbije.

"Izgovorili ste jednu strašnu stvar za ovu Narodnu skupštinu. Vaše pravo je da govorite tako i da mislite tako, ali dobro je da su ljudi to čuli i jasno razumeli", rekla je Brnabić, i dodala:

"I nije Kosovo, već je Kosovo i Metohija, i danas je Kosovo i Metohija autonomna pokrajina, gospodine Lutovac", zaključila je predsednica Skupštine Srbije.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: