Politika 4

22.09.2024.

16:16

Bazdulj: Opoziciji se nije desilo ni jedan odsto onoga što se desilo Trampu – Srbija je stabilna VIDEO

Pisac Muharem Bazdulj izjavio je da se u Srbiji opoziciji nije dogodilo ni jedan odsto onoga što se dogodilo Donaldu Trampu u SAD-u što govori da je Srbija stabilna zemlja, piše "Detektor laži" na Iksu.

Izvor: B92.net

Bazdulj: Opoziciji se nije desilo ni jedan odsto onoga što se desilo Trampu – Srbija je stabilna VIDEO
Zorana Mandic/ATAImages

Podeli:

"Voditeljka: Novi izveštaj u SAD je otkrio niz propusta tajne službe u zaustavljanju atentata na Trampa 13. jula i sad zamislite, ne daj Bože, da se nešto slično dogodilo u Srbiji, da imate propuste u obezbeđenju gde dva puta opozicionog kandidata pokušaju da ubiju u predizbornoj kampanji. Kako bi to izgledalo?

Muharem Bazdulj - pisac: Meni je utešno da, eto npr. kandidati opozicije u prethodna dva ciklusa - Ponoš i Saša Janković, niko nije doživeo ni 1% nešto slično i ja mislim da je to dobro! Ali sad hipotetski da zamislim da nekom protivkandidatu prozuji metak pored glave, pa ja to ne mogu ni da zamislim. Ja dok sve ovo govorim negde kapiram da mi malo i potcenjujemo neku vrstu stabilnosti koja kod nas u elementarnom smislu postoji. Mi smo imali napad na Borka Stefanovića ali je reakcija javnosti bila da je ta vrsta nasilja nedopustiva i tada ni najrežimskiji mediji nisu to ismejavali, za razliku od Amerike gde su ismajavali i potcenjivali taj napad!" navedeno je u objavi "Detektora laži".

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: