Politika 0

15.09.2024.

23:04

Srpska trobojka večeras zasijala na ambasadama Srbije širom sveta FOTO

Srpska trobojka zasijala je večeras povodom Dana srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave na zgradama diplomatskih predstavništva Republike Srbije širom sveta.

Izvor: Tanjug

Srpska trobojka večeras zasijala na ambasadama Srbije širom sveta FOTO
Profimedia

Podeli:

"Rezidencija srpskog ambasadora u Parizu. Danas obeležavamo praznik svih Srba - Dan srpskog jedinstva, slobode i narodne zastave. Ponosno ističemo boje", piše u objavi ambasade Srbije u Francuskoj na društvenoj mreži X uz fotografiju diplomatskog predstavništva u bojama Srbije.

Ambasada Srbije u Angoli je, na društvenoj mreži X uz fotografiju čestitla praznik svim državljanima Srbije u Angoli, Namibiji, Gabonu, Ekvatorijalnoj Gvineji, Sao Tome i Principeu ali i širom sveta.

"Sve je spremno za svečani koktel upriličen u prostorijama Ambasade Republike Srbije u Skoplju, povodom obeležavanja Dana srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave", stoji u objavi ambasade Srbije u Severnoj Makedoniji na društvenoj mreži X.

Ambasada Srbije u Azerbejdžanu je na društvenoj mreži X čestitala praznik uz poruku da ne zaboravljajući prošlost, uvek zajedno gledamo u budućnost, posvećeni miru i saradnji sa svim dobronamernim narodima.

"Srećni praznici jedinstva, slobode i narodne zastave Srbije", stoji u objavi ambasade Srbije u Belgiji uz fotografiju diplomatskog predstavništva u bojama srpske trobojke.

Srećan Dan srpskog jedinstva, slobode i državne zastave poželela je državljanima i ambasada Srbije u Maroku u objavi na društvenoj mreži X uz poruku:

"Naše jedinstvo je naša sudbina, naša sloboda nam je svetinja, a naše znanje je naš svedok".

Uz fotografiju diplomatskog predsetavništva okićenu srpskim zastavama državljanima Srbije je praznik čestitala i ambasada Srbije u Bugarskoj.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

uživo Novi užasi na frontu; Sve se trese

Rat u Ukrajini – 938. dan. Oko milion Ukrajinaca i Rusa je već ubijeno ratu, objavio je Volstrit džornal, pozivajući se na neimenovane izvore i procene zapadnih obaveštajnih službi.

22:03

18.9.2024.

3 min

Podeli: