Politika 0

12.09.2024.

8:09

Mediji: Islamisti preko svog plaćenika nastavljaju da udaraju na Vučića FOTO

"Slobodna Bosna" preko Edvarda Džozefa nastavlja kampanju protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji je prepreka uništenju Republike Srpske, piše Alo.

Izvor: Alo.rs

Mediji: Islamisti preko svog plaćenika nastavljaju da udaraju na Vučića FOTO
Srđan Stevanović/Starsport

Podeli:

Naime, na sajtu "Slobodne Bosne" osvanuo je tekst pod naslovom: "Upozorenje iz Vašingtona: "Vučić je oživeo velikosrpski nacionalistički projekat, uzalud apeli na Vučića da obuzda Dodika, njihov je zajednički interes da unište Bosnu...", u kome je Edvard Džozef rekao da je "Vučić otvoreno oživeo velikosrpski nacionalistički projekat koji je Jugoslaviju odveo u rat pre tri decenije". 

Kako piše Alo, Džozefu je zasmetao Sabor jedinstva u Beogradu, te je tako istakao da je Bajdenova administracija uzalud apelovala na Vučića da "obuzda" Dodika, ignorišući njihov zajednički interes da "unište" Bosnu. 

Pošto je Vučić jedina velika prepreka uništenja Republike Srpske, islamisti su nastavili da vode besomučnu kampanju protiv Vučića i Srbije, te je njihov plaćenik Džozef istakao da je "Srbija dosledno potkopavala suverenitet, funkcionalnost i evroatlantske aspiracije svake zemlje", piše još Alo.

Screenshot

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: