Politika 3

10.09.2024.

10:12

Brnabić opozicionim medijima: Ua palačinke? Što? Niste mogli da mu nađete račun u inostranstvu? FOTO

Predsednica Skupštine Ana Brnabić oštro reagovala na pisanje opozicionih medija koji predsedniku Vučiću zameraju što je vojnicima napravio palačinke i deci odneo uštipke.

Izvor: B92.net

Brnabić opozicionim medijima: Ua palačinke? Što? Niste mogli da mu nađete račun u inostranstvu? FOTO
Printscreen: Instagram/AV

Podeli:

Brnabićeva je, u objavi na društvenoj mreži X, upitala opozicione medije da li nisu mogli da smisle neki bolji razlog, poput bankovnog računa u inostranstvu, aludirajući tako na račun jednog od lidera opozicije Dragana Đilasa.

"Šta deus ex machina opozicije, glavni šef lično, najveći među tajkunima, Dragan Šolak, kaže da je najveći greh predsednika Republike Srbije @avucic? To što pravi plačinke vojnicima, a uštipke deci! Sram bilo Aleksandra Vučića! Ua Vučić! Ej, palačinke!!! Šta - niste mogli da mu nađete neki bankovni račun u inostranstvu, neke nekretnine, firme na ofšor destinacijama? Nema. A kako bi voleli da ima... Onda bi bio kao i vi, i onda bi morao da vam dozvoli da se dalje bogatite na grbači Srbije i svih naših građana. Ali nema.... I to mu je greh....", napisala je Brnabić.

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Oboreni borbeni avioni

Vazdušno-kosmičke snage Rusije oborile su dva ukrajinska borbena aviona "Su-27" u poslednja 24 časa, saopšteno je iz ruskog Ministarstva odbrane.

17:13

15.9.2024.

1 d

Podeli: