Politika 3

10.09.2024.

10:15

Slobodna Bosna slavi Petkovića jer napada Vučića FOTO

Nakon "uspeha" lidera opozicije Dragana Đilasa, njegove desne ruke Marinike Tepić i Miroslava Aleksića, niz lepih reči "Slobodna Bosna" uputila je lažnim ekolozima, pišu Novosti.rs.

Izvor: Novosti

Slobodna Bosna slavi Petkovića jer napada Vučića FOTO
Profimedia

Podeli:

Tako je Nebojša Petković, kako pišu Novosti.rs, poznat po tome što je prodao svoje zemljište Rio Tintu, pa okrivio bolesne roditelje, a potom se dao u ekološki aktivizam, postao heroj Slobodne Bosne, a sve u cilju napada na predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Kao što se i očekuje, Petković je pokušao da umanji značaj Vučićeve posete Podrinju i razgovor sa ljudima, te je dao izjavu za N1 u kojoj je žustro napao predsednika Srbije Aleksandra i to što je razgovarao sa građanima.

Vučićevo insistiranje na očuvanju životne sredine i traženje garancija da nijedan život neće biti ugrožen zbog rudarenja litijuma, Petković, koji je produžena ruka Đilasa, Tepić i Aleksić, putem Slobodne Bosne nazvao je "predstavom".

Ovo je samo još jedan u nizu dokaza da ma šta Vučić uradio, doveo stručnjake, zvao na dijalog, oformio medicinski tim, razgovarao sa predstavnicima kompanije, Petkoviću i njegovim saborcima neće biti dovoljno, jer cilj nije životna sredina već rušenje predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Prinstscreen

Podeli:

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Oboreni borbeni avioni

Vazdušno-kosmičke snage Rusije oborile su dva ukrajinska borbena aviona "Su-27" u poslednja 24 časa, saopšteno je iz ruskog Ministarstva odbrane.

17:13

15.9.2024.

1 d

Podeli: