Politika 22

08.09.2024.

22:28

Pristojnost vs bahatost: Vučić strpljivo sluša građane, Đilas doživljava nervni slom VIDEO

Na društvenim mrežama pojavio se video snimak koji objedinjuje nasilna i bahata ponašanja lidera opozicije Dragana Đilasa, prenose mediji.

Izvor: Mediji

Pristojnost vs bahatost: Vučić strpljivo sluša građane, Đilas doživljava nervni slom VIDEO
M. K./ATAImages

Podeli:

Mediji podsećaju da se svojevremno pojavio snimak na kojem se vidi kako Dragan Đilas vređa saobraćajnog policajca, kao i kada je studentima psovao majku pe*ersku, kako baca bubice po studijima, kako se bahato ponaša u Skupštini Srbije i Skupštini grada Beograda i doživljava nervni slom kada mu se ne svidi istina koju čuje.

Jedno je sigurno, još se nije desilo da Dragan Đilas odreaguje pristojno na kritiku i drugačije mišljenje, navode mediji.

Sa jedne strane imamo predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića koji u Podrinju pažljivo sluša probleme građana, pokušavajući da ih reši i sa druge strane imamo vlasnika opozicije Dragana Đilasa koji doživi pravi nervni slom kada čuje mišljenje koje mu se ne sviđa, navode mediji opisujući snimak koji se pojavio.

Svu bahatost Dragana Đilasa pogledajte u videu:

Podeli:

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Evropa na nogama: "MMF u Rusiji nema šta da traži"

Finska ministarka finansija Rika Pura saopštila je da se Finska pridružila protestu zemalja koje žele da ospore planove Međunarodnog monetarnog fonda da nastavi ekonomske konsultacije sa Ruskom Federacijom po prvi put od početka rata u Ukrajini.

8:09

15.9.2024.

1 d

Svet

Oboreni borbeni avioni

Vazdušno-kosmičke snage Rusije oborile su dva ukrajinska borbena aviona "Su-27" u poslednja 24 časa, saopšteno je iz ruskog Ministarstva odbrane.

17:13

15.9.2024.

1 d

Podeli: