Politika 8

07.09.2024.

21:38

Posle razgovora o Rio Tintu, Vučić ostao da sasluša probleme građana

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je nakon sedam sati razgovora sa ljudima i predstavnicima Rio Tinta ostao sa meštanima da sasluša njihove probleme i pokuša da ih reši.

Izvor: B92.net

Posle razgovora o Rio Tintu, Vučić ostao da sasluša probleme građana
Printscreen: Instagram/buducnostsrbijeav

Podeli:

Meštani raznih sela uglavnom su tražili da im se reši asfaltiranje puteva u njihovim mestima, a Vučić je za one koji su najproblamitičniji obećao da će mašine biti u njihovim mestima već za nekoliko dana.

Sa druge strane, bilo je i onih koji su pred predsednikom izneli i lične probleme, poput gospođe koja se požalila da je imala veliki dug koji je nastao nakon smrti njenog supruga.

Vučić je pitao o kolikom dugu se radi, međutim gospođa je rekla da je dug isplaćen, ali da je ona dobila tužbu koju ne razme.

Vučić je odmah reagovao i pozvao direktora EPS-a.

"Živkoviću, šta čekaš da ja odgovaram? Reši problem", rekao je Vučić i poslao gospođu na razgovor sa njim poručivši joj da ga "ne pušta dok joj ne reši problem".

Osim meštana, javljali su se ljudi i iz drugih krajeva, poput jednog gospodina, Milanka, koji se uputio čak iz Prijepolja da bi se žalio da mu je potreban prilazni put.

"Šta je to što vam je potrebno, Milanko"? pitao je Vučić, i dodao: "Je li 3 metara širine dovoljno"?

Vučić je poručio da će njegov problem takođe biti rešen i nastavio da sluša građane i njihove žalbe na ono što ih muči.

On je obećao meštanima Ljubovije da će pola stvari biti urađene odmah, pre nego što dođe zima, a pola stvari do marta.

Podeli:

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Evropa na nogama: "MMF u Rusiji nema šta da traži"

Finska ministarka finansija Rika Pura saopštila je da se Finska pridružila protestu zemalja koje žele da ospore planove Međunarodnog monetarnog fonda da nastavi ekonomske konsultacije sa Ruskom Federacijom po prvi put od početka rata u Ukrajini.

8:09

15.9.2024.

1 d

Svet

Oboreni borbeni avioni

Vazdušno-kosmičke snage Rusije oborile su dva ukrajinska borbena aviona "Su-27" u poslednja 24 časa, saopšteno je iz ruskog Ministarstva odbrane.

17:13

15.9.2024.

1 d

Podeli: