Politika 4

06.09.2024.

14:37

Vučić sa ribolovcima u Malom Zvorniku: Dočekao ga i veliki broj građana; "Srećan sam što sam ovde"

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić nastavlja i danas obilazak Podrinja, a nakon obilaska radova na rekonstrukciji mosta na graničnom prelazu Karakaj, i destilerije TIM, razgovarao je i sa ribolovcima u Malom Zvorniku.

Izvor: B92.net

Vučić sa ribolovcima u Malom Zvorniku: Dočekao ga i veliki broj građana; "Srećan sam što sam ovde"
TANJUG/VLADIMIR ŠPORČIĆ/bs

Podeli:

Vučić je stigao na čamcu, zajedno sa Dodikom. Na Zvorničkom jezeru osim ribolovaca, okupio se i veliki broj meštana. Vučića i Dodika dočekao je predsednik opštine Mali Zvornik Zoran Jevtić.

"Srećan sam što sam ovde", rekao je Vučić i dodao:

"Rekao sam Miletu, uzeli smo sada mašine da bi smo očistili. I moramo da nađemo mašine dubinski da očitistimo. Tu imamo probleme, imamo prelepa jezera u Srbiji, ali ovo ovde moramo posebno da očistimo".

Istakao je da je u Malom Zvorniku bio pre dvadesetak dana.

"Bio sam u Malom Zvorniku pre dvadesetak dana tada smo uradili sve puteve o kojima smo govorili dali smo odobrenje za školi u Borini i za ono jedno istureno odeljenje... Za Radalj projektovanje oko vode, uradili smo puteve za Ljuboviju i Osečinu. Ovo je važno i videćemo da kupimo najbolju mašinu i to da rešimo".

Vučić je rekao da su putevi za ljude život.

"Ono što je priroda i prirodni izvori života to je voda, e zato nas očekuju teški razgovori sa svima koji bi da grade puteve, jer nikada nećemo dozvoliti ugrožavenje voda, dakle ne samo Drine. Svakako, ne Drine, ali ni manjih tokova okolo. To su za nas ključne stvari. Ljudima je potrebna kanalizacija, ali vam niko neće pomenuti kanalizaciju ako nema puta. Ali put mu je sve. To je ono što ste mogli da videte ovde na zapadu Srbije, ali to ljudi svuda žele", rekao je Vučić.

Istakao je da ciljevi rastu.

Ribolovci spremili doček

"Sprememo drinsku ribu. To radimo vrlo često i računamo da to umemo da radimo. Danas spremamo deveriku i soma", rekli su ribolovci, prenose Novosti.rs.

Podeli:

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: