Politika 4

04.09.2024.

12:57

U toku opasna akcija iz inostranstva; Vučić: Neko je lukavo naredio da se uplaši naš narod

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je neko spolja naredio akciju koja za cilj ima da uplaši ljude da će zbog litijuma biti zatrovane vode.

Izvor: Novosti

U toku opasna akcija iz inostranstva; Vučić: Neko je lukavo naredio da se uplaši naš narod
TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ

Podeli:

"Došao sam i da nispitamo stvari i oko voda i oko svega. Neki spolja su lukavo naredili jednu akciju koja se zove "uplašiti ljude time što ćete da govorite o vodi." Zato što je voda izvor života. Voda je sve. I onda  oni bez ikakvog argumenta će da kažu "aha, zatrovaćete Jadar, zatrovaćete Savu i Dunav i nećemo imati vodu". Čak gledamo i univerzitetske profesore koji  brutalno lažu, nije to što ne znaju, koji kažu da će Srbija da bude pustinja, kako će voda da nam bude zatrovana. Kako i na osnovu čega, ne zanima ih. Došao sam ovde i razgovaraćemo o svemu tome. Biće relevantnih sagovornika, beće je jedno posebno interesantno veče ili podne. Hoću da kažem ljudima da će sve naše vode i zemljišta da budu siugurni", rekao je Vučić i dodao:

"Hoću da poručim ljudima da će sve naše vode da nam budu čiste, da ulažemo ogroman novac ne samo u prečistače otpadnih voda, nas će samo tamo selo Slanci koštati skoro pa milijardu računajući sve faze projekta da bismo u Beogradu imali prozirnu vodu u Savi i Dunavu kao što je u Beču. Hoćemo čiste reke, hoćemo čistu vodu i to je takođe deo takozvane pete industrijske revolucije".

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Evropa na nogama: "MMF u Rusiji nema šta da traži"

Finska ministarka finansija Rika Pura saopštila je da se Finska pridružila protestu zemalja koje žele da ospore planove Međunarodnog monetarnog fonda da nastavi ekonomske konsultacije sa Ruskom Federacijom po prvi put od početka rata u Ukrajini.

8:09

15.9.2024.

12 h

Podeli: