Politika 1

04.09.2024.

12:45

Brnabić demantovala navode opozicionih medija: Nefer, neprofesionalno i degutantno

Predsednica Narodne skupštine Ana Brnabić oštro je reagovala na vest koju je prenela agncija Beta, a koja je, kako tvrdi, izvrtanje njenih reči i još jedan pokušaj stvaranja atmosfere mržnje.

Izvor: B92

Brnabić demantovala navode opozicionih medija: Nefer, neprofesionalno i degutantno
Profimedia

Podeli:

"Pozivam ljude da pogledaju vest agencije Beta, a koju su, naravno bez provere, preneli N1 i neki drugi Šolakovi mediji. Ovo je toliko nefer, neprofesionalno i degutantno, da je teško razumeti kako i gde su se izgubili svi standardi profesije ili moralne odgovornosti. Pogledajte šta su objavili, a šta sam u emisiji rekla i uporedite te dve stvari i vide šta je istina.

I sve im je tako - svaka vest, svaki komentar, izbor sagovornika - sve je usmereno na dezavuisanje javnosti, stvaranje atmosfere mržnje i gajenje animoziteta, stvaranje atmosfere u kojoj je dijalog po bilo kojoj temi nemoguć, a što sve vodi u širu destabilizaciju države i međusobno nepoverenje između građana, kao i nepoverenje u državu i institucije, što je plodno tlo za haos.

I ništa od ovoga nije slučajno, jer treba da postoji jasna namera i jasna instrukcija da bi baš ovoliko izvrtali nečje reči, da bi 10 puta dnevno plasirali dezinformacije, birali samo one sagovornike (a koji nisu iz struke) da šire paniku, i čitav koncept medijskog izveštavanja o jednoj temi sveli na otvorene laži i mržnju", napisala je Brnabić. 

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Evropa na nogama: "MMF u Rusiji nema šta da traži"

Finska ministarka finansija Rika Pura saopštila je da se Finska pridružila protestu zemalja koje žele da ospore planove Međunarodnog monetarnog fonda da nastavi ekonomske konsultacije sa Ruskom Federacijom po prvi put od početka rata u Ukrajini.

8:09

15.9.2024.

12 h

Podeli: