Politika 5

04.09.2024.

13:08

Vučić preselio kancelariju i pokazao smeštaj u kom će biti; "Čeka nas važan posao" VIDEO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je danas o selidbi svoje kancelarije u Podrinje. Kako je istakao, nije prvi put da kancelarija bude van Beograda.

Izvor: B92.net

Vučić preselio kancelariju i pokazao smeštaj u kom će biti; "Čeka nas važan posao" VIDEO
Printscreen/buducnostsrbijeav

Podeli:

Vučić je rekao da će njegovi radni dani i u Podrinju biti uobičajeni, ali da će više biti na terenu, a biće i niz važnih sastanaka u kasarni u Klupcima.

"Da selim kancelariju, da mi ljudi tapšu?! Ovo sam radio i u Nišu, pa smo mu doneli dobro", istakao je.

Vučić je, takođe, na Instagramu, na nalogu "Buducnostsrbijeav" objavio i video-snimak svog smeštaja.

On će tokom boravka razgovarati s građanima, učestvovati u različitim događajima i posetiti više sela, opština i gradova.

Podsetimo, predsednik Srbije je ranije najavio da će u prvoj polovini septembra premestiti kancelariju.

SNS najpopularnija stranka sa 47 odsto podrške

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je, prema istraživanjima javnog mnjenja od pre dva dana, Srpska napredna stranka ubedljivo najpopularnija s 47 odsto podrške.

Tokom obilaska radova na rekonstrukciji puta Bojić–Tekeriš, Vučić je novinarima rekao da je drugoplasirana Socijalistička partija Srbije, dok je među opozicionim strankama prva Stranka slobode i pravde s 5,6 odsto, a iza nje Pokret Kreni-promeni s pet odsto popularnosti. "Ostali su značajno niže", rekao je Vučić.

Podeli:

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Evropa na nogama: "MMF u Rusiji nema šta da traži"

Finska ministarka finansija Rika Pura saopštila je da se Finska pridružila protestu zemalja koje žele da ospore planove Međunarodnog monetarnog fonda da nastavi ekonomske konsultacije sa Ruskom Federacijom po prvi put od početka rata u Ukrajini.

8:09

15.9.2024.

12 h

Podeli: