Politika 8

28.08.2024.

9:23

Severina se smeje "genocidnim Srbima": Ja sam heroina borbe protiv Vučića FOTO

Hrvatska pevačica Severina Vučković, koja je Srbe označila kao genocidan narod, ponosno je na Instagramu podelila fotografiju gde se vidi da je upravo ona nova heroina organizatora antivučićevskih protesta u Srbiji, piše Informer.

Izvor: Informer

Severina se smeje "genocidnim Srbima": Ja sam heroina borbe protiv Vučića FOTO
Antonio Ahel/ATAImages

Podeli:

Kako navodi ovaj medij, pevačica koja decenijama veličala "Oluju" i nazivala Srbe genocidnim narodom, očigledno je svojim postupcima zadovoljila opoziciju i njene pristalice, koji su joj na društvenim mrežama pružili punu podršku. 

Dodaju da je ona njima uzvratila "zahvalnost", te poručila svim "genocidnim Srbima", smejući im se u lice: "Ja sam heroina borbe protiv Aleksandra Vučića, pevaće moje pesme na sledećim protestima".

Printscreen

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Evropa na nogama: "MMF u Rusiji nema šta da traži"

Finska ministarka finansija Rika Pura saopštila je da se Finska pridružila protestu zemalja koje žele da ospore planove Međunarodnog monetarnog fonda da nastavi ekonomske konsultacije sa Ruskom Federacijom po prvi put od početka rata u Ukrajini.

8:09

15.9.2024.

1 d

Svet

Oboreni borbeni avioni

Vazdušno-kosmičke snage Rusije oborile su dva ukrajinska borbena aviona "Su-27" u poslednja 24 časa, saopšteno je iz ruskog Ministarstva odbrane.

17:13

15.9.2024.

1 d

Podeli: