Politika 2

26.08.2024.

13:16

Severina nazvala Srbiju genocidnom: "Mora da plati odštetu" VIDEO

Pevačica Severina Vučković koja je privedena u nedelju na našem graničnom prelazu, ranije je javno govorila da je Srbija genocidna.

Izvor: Informer

Severina nazvala Srbiju genocidnom: "Mora da plati odštetu" VIDEO
Profimedia

Podeli:

Podsetimo, pevačica je ničim izazvana spomenula Srebrenicu i naglasila da se tu dogodio genocid, te da Srbija treba da plati odštetu.

"Nisam mogla niti sam reagovala na određene natpise, kao što sam, na primer, sad ispala najveći ustaša rekavši da je u Srebrenici bio genocid, što je bio genocid, kako god oni to nazivali - veliki zločin, mali zločin, srednji zločin", rekla je Severina i dodala:

"Radi se samo o tome da bi, ako je bio genocid, onda neka država trebalo toj državi platiti odštetu i mislim da samo zbog toga oni ne priznaju da se to tako zove", rekla je Severina, misleći na Srbiju.

Podsetimo, hrvatska pevačica Severina Vučković privedena je u nedelju veče na granici Srbije. Prema saznanjima domaćih medija, srpska policija sprovela je redovnu proceduru, što je uobičajeno za sve koji svojim izjavama ili ponašanjem privuku pažnju državnih organa. Nakon što je Vučkovićeva prošla kroz razgovor sa nadležnim organima, puštena je da uđe u Srbiju. Međutim, ona je odlučila da se samoinicijativno vrati u Hrvatsku.

Podeli:

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: