Politika 3

24.08.2024.

10:25

Đilas naredio saradnicima i botovima: Negirajte i relativizujte plan za ubistvo Vučića VIDEO

Jedan od vođa opozicije Aleksandar Jovanović Ćuta i opozicioni novinar Aleksandar Dikić javno su izneli zastrašujući plan za izazivanje građanskog rata u Srbiji, koji bi rezultirao ubistvom predsednika Aleksandra Vučića, pišu Novosti.

Izvor: Novosti

Đilas naredio saradnicima i botovima: Negirajte i relativizujte plan za ubistvo Vučića VIDEO
M. K./ATAImages

Podeli:

Javnost je burno reagovala na ove monstruozne najave, pa je Dragan Đilas, alfa i omega svih nasilnih pokušaja preuzimanja vlasti, odmah naredio saradnicima i botovima: Negirajte i relativizujte plan za ubistvo Vučića, proglasite ga za ludaka, prenose Novosti.

Sam Đilas je to prvi uradio na društvenoj mreži Iks, a onda otišao na televiziju svog kompanjona Dragana Šolaka i ponovio isto.

Usledila je lavina sličnih postova Đilasovih saradnika, među kojima je i objava glavnog opozicionog advokata Jovana Rajića.

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Evropa na nogama: "MMF u Rusiji nema šta da traži"

Finska ministarka finansija Rika Pura saopštila je da se Finska pridružila protestu zemalja koje žele da ospore planove Međunarodnog monetarnog fonda da nastavi ekonomske konsultacije sa Ruskom Federacijom po prvi put od početka rata u Ukrajini.

8:09

15.9.2024.

1 d

Svet

Oboreni borbeni avioni

Vazdušno-kosmičke snage Rusije oborile su dva ukrajinska borbena aviona "Su-27" u poslednja 24 časa, saopšteno je iz ruskog Ministarstva odbrane.

17:13

15.9.2024.

1 d

Podeli: