Politika 11

17.08.2024.

13:52

Vučić: Ogroman novac ubačen u zemlju sa ciljem da me ruše

Tokom posete Medveđici, predsednik Srbije Aleksandar Vučić osvrnuo se i na napade koji dolaze iz redova opozicije, kao i na proteste koje opozicija organizuje.

Izvor: B92

Vučić: Ogroman novac ubačen u zemlju sa ciljem da me ruše
TANJUG/ NEMANJA JOVANOVIĆ/ nr

Podeli:

"Proučavao sam koliko je novca u našu zemlju ušlo preko NVO, to su rekordni izvori novca, kojima neki imaju nameru da ruše mene, to se meri desetinama i stotinama miliona evra, videćete narednih dana da je ogroman novac ubačen u našu zemlju sa ciljem destabilizacije države i rušenja mene", rekao je Vučić i nastavio:

"Tako da će biti interesantno narednih dana, saznaće se kako to ide i funkcioniše. Kad pitam pa šta će neko da platite 105.000 evra neki nešnal endaunment ili neka tobož dobrotvorna, a u stvari je strana služba u belim rukavicama, što plaćaju protest od 105.000 evra. To je njihov interes u minicentralama, da ih ne bude u Srbiji ili da ih bude? Što tolike pare daju? Ono sve pare spolja, tako da biće interesantno."

Vučić je govorio i o tome da iza protesta tokom prošle godine stoje američke službe.

"To ne znam pošto to i ne pratim, mogli ste da kažete i da jesu i da nisu, ostaje da verujem vama na reč. Tražio sam kompletan izveštaj jer tu ima mnogo stvari za druge entitete. Pažljivo ćemo da proučimo sve što je vlada Kine objavila. Jedino što mogu da kažem je da je mnogo toga čudnog bilo, i prošle i ove godine, mnogo čudnih stvari. Ako vi kažete nekome "2 godine nema kopanja", a vi nastavljate da insistirate na tome, čudno je", rekao je Vučić. 

11 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: