Politika 2

09.08.2024.

18:39

Do 2012. svi bili ushićeni zbog rudnika litijuma, a onda su stranci umešali prste VIDEO

Današnja opozicija obmanjuje narod teorijama zavere o litijumu, prenosi "Detektor laži".

Izvor: B92.net

Do 2012. svi bili ushićeni zbog rudnika litijuma, a onda su stranci umešali prste VIDEO
RHJPhtotos/Shutterstock

Podeli:

"Pogledajte kako su mediji i narod govorili o rudniku litijuma do 2012. pa se zapitajte kako to da je tadašnja vlast, a današnja opozicija, danas protiv sopstvenog projekta i kako su zatrovali narod teorijama zavera o litijumu:

PRVA TV: Jadarit - mineral o kom se priča već 7 godina a koji je značajan jer sadrži litijum. Meštani u selima oko Loznice već godinama primećuju ogromne bušilice a da li od toga može da se profitira - ne znaju. Miladin Dimitrijević - meštanin: U mom selu si bušili na 10-ak mesta, sve su lepo obeležili, betonirali... Nadam se da će pozvati i mene da im ustupim njivu jer su plaćali po 25.000 evra po rupi!

PRVA TV: Dragutin iz sela Draginac nam kaže da je njegovo selo počelo da oživljava zbog izvođenja bušotina a i on je od bušotina uspeo da napravi profit u svojoj kafani.

Dragutin Gajić - vlasnik kafane: Ja radim ketering ljudima koji rade bušotine, oni dolaze ovde i promet se uvećao sve više i više. Ja sam zadovoljan! Slobodan Mandić - meštanin: Biće dobro za nas omladinu ako bude rudnika, moći ćemo da se zaposlimo. Biće dobro ako bude tako!

PRVA TV: Svako gleda svoju računicu i svako bi da profitira ali država mora da se postavi na pravi način kako bi potencijalno nalazište napunilo već iscrpljene srpske baterije!", piše na Iks profilu "Detektora laži".

Podeli:

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: