Politika 10

08.08.2024.

20:40

Vučić jasan: "Neće biti rušenje na ulicama. U Srbiji će se vlast birati na izborima"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić naveo je da će se u Srbiji vlast uvek birati na izborima.

Izvor: B92

Vučić jasan: "Neće biti rušenje na ulicama. U Srbiji će se vlast birati na izborima"
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Podeli:

"Moja poruka svima koji su se uplašili i zabrinuli, a koji su mi danas slali stotine i hiljade poruka posle najava kako će da me protjeraju preko Drine, kako ću da učim kako da plivam, kako da trčim i bežim. Meni je Srbija sve. Živim za Srbiju. Sve ove godine sam živeo za rešavanje svakog problema u Srbiji. Borio se za svaku pobedu u sportu, kulturi, pre svega ekonomiji, ali i politici. Na svakom mestu, u svakom momentu. I nikada mi to nije bilo teško", rekao je Vučić.

Vučić je istakao da je najponosniji predsednik na svetu, zato što je predsednik Srbije.

"Neće biti rušenje na ulicama. U Srbiji će se vlast birati na izborima. To što neki zamišljaju da će nasiljem da promene nešto, neće promeniti ništa. A ja da bežim i da idem bilo gde drugo, ne pada mi na pamet. Srbija je mesto gde sam se rodio. Srbija je mesto za koju sam sve dao, koja je meni sve dala. Srbija je mesto gde ću da umrem. Nikada je neću napustiti. Boriću se zajedno sa vama, do kraja, za prosperitetnu i modernu Srbiju. Nema predaje", naveo je Vučić. 

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Evropa na nogama: "MMF u Rusiji nema šta da traži"

Finska ministarka finansija Rika Pura saopštila je da se Finska pridružila protestu zemalja koje žele da ospore planove Međunarodnog monetarnog fonda da nastavi ekonomske konsultacije sa Ruskom Federacijom po prvi put od početka rata u Ukrajini.

8:09

15.9.2024.

1 d

Svet

Oboreni borbeni avioni

Vazdušno-kosmičke snage Rusije oborile su dva ukrajinska borbena aviona "Su-27" u poslednja 24 časa, saopšteno je iz ruskog Ministarstva odbrane.

17:13

15.9.2024.

1 d

Podeli: