Politika 5

08.08.2024.

19:01

Hrvati stali uz opoziciju u borbi protiv litijuma: Pouzdan znak da litijum jeste šansa da Srbija iskorači

Hrvatski RTL napravio je prilog u kom su jasno stali na stranu srpske opozicije a protiv rudnika litijuma i protiv ekonomskog napretka Srbije.

Izvor: Alo.rs

Hrvati stali uz opoziciju u borbi protiv litijuma: Pouzdan znak da litijum jeste šansa da Srbija iskorači
Shutterstock/Evgeny_V

Podeli:

"Šire se potesti u Srbiji zbog najave rudnika litijuma, održani su već u 28 gradova a najveći se očekuje u subotu u Beogradu. Traži se da Vučić zabrani rudarenje litijuma. Kopa se, kažu, po celoj Srbiji iako to Vučićeva Vlada odbacuje. Do blagostanja i prosperiteta koje Vučić obećava, Srbi ne bi preko bolesne dece, pa se protesti nastavljaju."

Podsetimo, nedavno je isti ovaj medij žalosno saopštio da "Srbija čeka litijumske milijarde a da u Hrvatskoj nema litijuma". 

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Evropa na nogama: "MMF u Rusiji nema šta da traži"

Finska ministarka finansija Rika Pura saopštila je da se Finska pridružila protestu zemalja koje žele da ospore planove Međunarodnog monetarnog fonda da nastavi ekonomske konsultacije sa Ruskom Federacijom po prvi put od početka rata u Ukrajini.

8:09

15.9.2024.

1 d

Svet

Oboreni borbeni avioni

Vazdušno-kosmičke snage Rusije oborile su dva ukrajinska borbena aviona "Su-27" u poslednja 24 časa, saopšteno je iz ruskog Ministarstva odbrane.

17:13

15.9.2024.

1 d

Podeli: