Politika 1

06.08.2024.

8:41

Mediji: Šolak poslao novinara u Knin da hvali Hrvatsku vojsku na dan stradanja Srba VIDEO

Opozicioni medij, pod kontrolom Dragana Šolaka, poslao je novinara u Knin da na dan stradanja Srba hvali Hrvatsku vojsku, prenose mediji.

Izvor: Novosti

Mediji: Šolak poslao novinara u Knin da hvali Hrvatsku vojsku na dan stradanja Srba VIDEO
Tanjug/Hina/Miroslav Lelas

Podeli:

Kako pišu Novosti, Šolak je na godišnjicu obeležavanja jednog od najstrašnijih zločina nad Srbima - zločinačke akcije "Oluja" poslao je u Knin novinara Nove S Željka Veljkovića da isprati celodnevno slavlje ogranizovano u ovom gradu.

Na dan stradanja Srba Veljković je u uključenju uživo iz Knina hvalio hrvatsku vojsku, govorio o preletu hrvatskih Migova i "Rafala", ali i iskazao žaljenje što je proslava zločinačke akcije ove godine manje posećena. Kako zaključuje i izražava žaljenje - to je sigurno zato što ove godine u Kninu nije pevao Tompson.

"Mi smo od 7 jutros bili na ulicama Knina. Videli smo i taj prikaz vojnih sposobnosti hrvatske vojske, videli smo oproštaj hrvatskih Migova od aktivne službe, i prelet njihovih novih 'Rafala', čuli govore, delove njihove ste čuli i vi maločas, tokom celog dana se u Kninu slavi. Domobrani su najavili i da će večeras bojkotovati koncert Maje Šuput koji se održava u centru Knina. Valjda zato što njene pesme nisu dovoljno domoljubive, a inače kažu da je ova proslava Oluje jedna od najmanje posećenih u poslednjih desetak godina. Možda i zbog toga što Tompson večeras ne nastupa u Kninu nego u Imotskom", naveo je novinar prilikom uključenja. 

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: