Politika 3

02.08.2024.

16:32

Palma: To nisu ekološki skupovi, već skupovi političkih gubitnika koji truju naše građane

Predsednik Jedinstvene Srbije, Dragan Marković Palma, prokomenterisao je takozvane ekološke skupove, koji se organizuju, nazvaši ih "skupovima političkih gubitnika".

Izvor: B92.net

Palma: To nisu ekološki skupovi, već skupovi političkih gubitnika koji truju naše građane
Zorana Mandic/ATAImages

Podeli:

"Ovih dana, po formuli 'što gore za državu to bolje za njih', šaka političkih gubitnika iz bivše vlasti od pre 2012. godine, organizuje takozvane ekološke skupove sa navodnom brigom o zaštiti životne sredine. I to organizuju ostaci onih političkih partija koji su doveli Rio Tinto u Srbiju i sa njima sklapali ugovore i ko zna kakve aranžmane.

Ti, Ttakozvani ekološki skupovi, su čisto politički skupovi političkih gubitnika. Ti njihovi skupovi u stvari zagađuju životnu sredinu, zaustavljaju ekonomski napredak Srbije i truju građane lažima," rekao je Palma.

"Jedinstvena Srbija poziva građane da ne nasedaju političkim prevarantima i da slušaju svoju državu, predsednika Srbije Aleksandra Vučića, nadležne organe, jer Srbija nikada nije bila jača u istoriji nego što je danas u svakom pogledu" , izjavio je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma.

"Jedan od takvih takozvanih ekoloških skupova je zakazan i u Jagodini 6. avgusta. I to je jedan od političkih skupova političkih gubitnika koji na taj način pokušavaju da truju naš grad i naše građane, samo zato što ne mogu da podnesu ubedljiv poraz na izborima u Jagodini od Jedinstvene Srbije I SPS - a.

Moja poruka građanima je 'ova vlast u Srbiji i Jagodini nikada i nigde neće uraditi ništa protiv svojih građana, svojih gradova i sela i svoje države. Ti koji pozivaju na te skupove su politički trovači naših građana' rekao je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma.

Podeli:

3 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Pao sneg: Nevreme ide ka Srbiji

Prethodnih dana snažan ciklon sa zapada Evrope premeštao se preko severa kontinenta, dalje na istok, a u sklopu njega i veoma izražen hladni front.

19:35

29.9.2024.

1 d

Podeli: