Politika 0

28.07.2024.

12:43

Palma: "Opoziciji u Srbiji ne treba ni EXPO, ni Beograd na vodi, ni bolnice, ni škole, samo vlast i fotelja

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma istakao je da opozicija u Srbiji ne samo da nema dela, već ne mogu ni da priznaju uspeh.

Izvor: B92.net

Palma: "Opoziciji u Srbiji ne treba ni EXPO, ni Beograd na vodi, ni bolnice, ni škole, samo vlast i fotelja
M.K./ATAImages

Podeli:

"Njima me trebaju ni Beograd na vodi, ni EXPO 2027, ni autoputevi, ni fabrike, ni škole ni bolnice, ni veće plate građanima, a šta vama treba ? Opoziciji u Srbiji trebaju samo vlast i fotelja. Ali ne dolazi se na vlast tako što ti voliš da uđeš u fotelju i da zauzmeš neku funkciju. Na vlast se dolazi delima i glasovima građana, a građani Srbije vrlo dobro znaju šta je ko uradio i šta ko radi", izjavio je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma.

On je dodao da opozicija zloupotrebljava Skupštinu grada Beograda i Skupštinu Srbije, te da je njima tema samo crna hronika.

"Evo sada pozivaju u nekoliko gradova ljude na ulicu, ali ne razumem šta je tema, kada je jasno rečeno i od strane predsednika Srbije i Vlade Srbije i Evropske unije i kancelara Nemačke da neće biiti kopanja litijuma u Srbiji, ako se ne ispune svi ekološki standardi, a to znači da ta priča oko litijuma može da traje 2, 3, 4 godine, a možda nikada ne dođe do otkopavanja litijuma u Srbiji. Ono što je važno, važno je kakvu sliku mi šaljemo u svet iz Srbije. Bio je nemački kancelar, uskoro dolazi predsednik Francuske. To smeta opoziciji, umesto da pozdrave međunarodnu popularnost Srbije. I Srbija treba konačno da stane na put ljudima koji prete predsedniku Aleksandru Vučiću, da se primenjuje zakon, da nam se ne desi ono što se desilo u Sjedinjenim Američkim Državama i Slovačkoj", kazao je presednik Jedinstvene Srbije.

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: