Politika 0

24.07.2024.

13:34

Ćuta dobio žestok odgovor: "Posekli su deci 461 stablo"

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić je na zasedanju Skupštine Srbije ukazao da poslanici tokom cele sednice trpe maltretiranje i iznošenje laži Aleksandra Jovanovića Ćute.

Izvor: Alo.rs

Ćuta dobio žestok odgovor: "Posekli su deci 461 stablo"
Zorana Mandic/ATAImages

Podeli:

Vesić je zatim rekao da mora da ukaže kako Ćuta ima dvostruke aršine. 

"Slušamo da se bori za zaštitu životne sredine, ali sve dok ne pomenemo jednu zgradu a ona se zove "Ekskluzivni kompleks park Šumice", ovu sliku pokazujem skinutu sa interneta, vidi se gospodin koji se predstavlja kao kum gospodina Jovanovića, inače ga zovu Miša Ćuskija, izgradio je pored samog parka. To bi bilo u redu da pre izgradnje tog kompleksa na tom mestu nije bilo zelenilo i šuma.

Kum Aleksandra Jovanovića Ćuta posekao je 461 stablo. Da li ste mogli da čujete da je bili protesta kad su se park Šumice gradile? Da li ste čuli da se neko bunio? Znači da nešto može kum, ali ne može neko drugi. 

Sve ove izveštaje možete dobiti u katastru. 

Tamo gde je bilo 461 stablo, tu vam je u blizinu Osma beogradska gimnazija i muzička škola Petar Konjević. Oteli su deci 461 stablo i posekli. Ovde nema prostora ni za trotoar, a ne za drvo. 

Kada je kum gospodina Jovanovića u pitanju, onda može da se buni, a kada nije on u pitanju onda ne može. Tako izgleda kada jedan aršin važi za kuma, a drugi za druge", rekao je Vesić. 

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Totalni preokret: Sneg

Hrvatski Državni hidrometeorološki zavod objavio da ovog vikenda sledi oproštaj od paklenog leta i da u tu zemlju stiže ozbiljno zahlađenje.

11:30

6.9.2024.

23 h

Podeli: