Politika 2

23.07.2024.

17:14

Jovičić o lažnoj informaciji opozicije o Ivani Španović: Političari sa Tvitera, bruka i sramota VIDEO

Nakon skandalozne konferencije za štampu u skupštinskom holu na kojoj je Vojislav Mihajlović saopštio lažnu informaciju da Ivana Španović "ne nastupa na OI jer se protivi potpisivanju Memoranduma sa EU'', oglasila se Marija Jovičić član Glavnog odbora SNS-a.

Izvor: B92.net

Jovičić o lažnoj informaciji opozicije o Ivani Španović: Političari sa Tvitera, bruka i sramota VIDEO
A.K./ATAImages

Podeli:

"Vojislav Mihajlović bez blama obavestio novinare na konferenciji za štampu u skupštinskom holu da je ''Ivana Španović zajedno sa Draganom Dobrašinovićem donela odluku na ne nastupa na OI jer se protivi potpisivanju Memoranduma sa EU''. I ''hrabro'' pozvao i ostale sportiste da ne učestvuju na OI i predstavljaju svoju zemlju. Dragan Dobrašinović iz Uspravne Srbije ''postao i sprotista''. Izvor: neki aninimni tip koji zbija šale na društvenim mrežama. Toliko o opoziciji ukratko. To su oni: političari sa Twittera (Mreže X) u pokušaju. Bruka i sramota", napisala je Marija Jovičić na društvenoj mreži Iks.


 

2 Komentari

Možda vas zanima

Region

Totalni preokret: Sneg

Hrvatski Državni hidrometeorološki zavod objavio da ovog vikenda sledi oproštaj od paklenog leta i da u tu zemlju stiže ozbiljno zahlađenje.

11:30

6.9.2024.

1 d

Podeli: