Politika 2

17.07.2024.

14:34

Gnusna laž direktora N1 otkriva užasnu istinu: Neće stati dok neko ne puca u Vučića kao što je u Trampa

Programski direktor N1 Igor Božić pravdao je svoju televiziju i naveo da u dokumentarnom filmu "Vladalac" nema uvreda upućenih Aleksandru Vučiću.

Izvor: Novosti

Gnusna laž direktora N1 otkriva užasnu istinu: Neće stati dok neko ne puca u Vučića kao što je u Trampa
FOTO TANJUG/JADRANKA ILIĆ

Podeli:

Atentat na Donalda Trampa pokrenuo je logičnu temu u domaćim medijima sa pitanjem da li slična sudbina preti i predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, imajući u vidu da je i Vučić, baš kao Tramp, meta satanizacije od strane korporativnih medija kao što su CNN, odnosno njihova ekspozitura u Srbiji - N1.

Jedini ko se "sprda" sa tom tezom i relativizuje učestale laži, uvrede i pretnje upućene Vučiću upravo su N1 i njihovi sestrinski mediji iz kompanije United media (N1, Nova, Danas, Radar), baš oni koji najviše uvreda i laži o Vučiću i plasiraju u javni prostor.

Na to je ukazala i predsednica Skupštine Ana Brnabić, a skandalozan odgovor jutros je stigao od Igora Božića, programskog direktora N1. On je, gostujući na svojoj televiziji, bez trunke stida izjavio da dokumentarni film "Vladalac", emitovan na N1, u kojem ne može da se čuje ništa osim laži, uvreda i klasičnog crtanja mete na čelu predsedniku Srbije, ne sadrži "niti jednu uvredu" upućenu Vučiću.

Iz Božićevih laži može da se izvuče samo jedan zaključak: N1 nema nameru da prestane sa satanizacijom Aleksandra Vučića sve dok neki "ludak" ne puca u predsednika Srbije kao što je pucao u bivšeg predsednika i aktuelnog predsedničkog kandidata u SAD.

Podeli:

2 Komentari

Možda vas zanima

Region

Iz prodaje se povlači pašteta

Agencija za kontrolu hrane BiH potvrdila je danas da se iz prodaje povlači "Argeta kokošija pašteta" čiji rok trajanja ističe 10. septembra 2027. godine, zbog moguće nadutosti ambalaže.

17:01

22.10.2024.

1 d

Podeli: