Politika 8

05.07.2024.

15:35

Oglasio se Bocan-Harčenko: Partnerski pristup između Moskve i Beograda jako iritira određene medije

Ambasada Ruske Federacije u Beogradu oglasila se nakon pisanja lista "Nova", prenose Novosti.

Izvor: Novosti

Oglasio se Bocan-Harčenko: Partnerski pristup između Moskve i Beograda jako iritira određene medije
M.K./ATAImages

Podeli:

"Odlučno odbacujemo neosnovane spekulacije u listu 'Nova' povodom programa i agende planske radne posete Srbiji zamenika Ministra inostranih poslova Rusije A.Gruška 1-2. jula ove godine. Visoko cenimo topli prijem koji je ukazan ruskoj delegaciji, a u skladu sa prijateljskom prirodom naših bilateralnih odnosa.

Potenciramo otvorenost i sveukupnost pregovora održanih sa srpskim rukovodstvom – Predsednikom A.Vučićem, Predsednikom Vlade M.Vučevićem, Potpredsednicima Vlade I.Dačićem i A.Vulinom, Ministrom spoljnih poslova M.Đurićem i Ministrom u Vladi, kopredsedavajućim rusko-srpskog Međuvladinog komiteta za trgovinu, ekonomsku i naučno-tehničku saradnju N.Popovićem. Tokom poseta zamenika Ministra inostranih poslova Rusije prioritetna pažnja posvećuje se upravo sadržajnoj strani.

Moramo sa žaljenjem da konstatujemo da partnerski pristup razvoju saradnje između Moskve i Beograda jako iritira određene medije koji su bukvalno 'rogramirani' da neosnovano kritikuju spoljnu politiku Rusije i Srbije," navodi se u objavi.

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: