Politika 1

04.07.2024.

22:45

Ponoš podržao Kurtija i njegovo špijuniranje Vojske Srbije dronovima: "To je legitimno" VIDEO

NATO general Zdravko Ponoš podržao je albanskog separatistu iz Prištine Aljbina Kurtija i njegovo špijuniranje Vojske Srbije dronovima.

Izvor: Alo.rs

Ponoš podržao Kurtija i njegovo špijuniranje Vojske Srbije dronovima: "To je legitimno" VIDEO
ATAImages/S.S.

Podeli:

"To je legitimno, pa nije ih nabavio da mu stoje u magacinu", bio je komentar Zdravka Ponoša i nekadašnjeg načelnika Generalštaba Vojske Srbije na špijuniranje Vojske Srbije Kurtijevim dronovima.

Zdravko Ponoš, lider stranke Srbija centar, kojeg je podsetimo, Tadić u vreme svoje vlasti unapredio za načelnika Generalštaba Vojske Srbije, ne vidi ništa sporno u špijuniranju Vojske Srbije kada to čini Kurti sa svojim dronovima.

"Komentar o bespilotnim letelicama koje je vlast na Kosovu nabavila. Pa nisu ih nabavili da im stoje u magacinu. Nije to ništa neobično", rekao je Ponoš komentarišići špijuniranje Vojske Srbije, pa dodao:

"To nije ništa što bi trebalo da izazove posebnu pažnju jop manje brigu stanovništva. Pogotovo što se radi i o nekim međunarodnim snagama". 

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Potvrđeno: Povlačimo vojsku

Američka vojska trebalo bi da završi u nedelju povlačenje celokupnog američkog osoblja iz nigerske vazdušne baze 101 u glavnom gradu zemlje Nijameju.

21:28

5.7.2024.

1 d

Podeli: