Politika 4

30.06.2024.

15:30

Od hvale do protesta: Evo kako je Maja Žeželj govorila o litijumu 2011. godine, a kako danas VIDEO

Od Supermena koji ne može bez srpskog litijuma, do protesta protiv litijuma. Reči koje je izgovarala voditeljka Maja Žeželj najbolje dokazuju licemerja lažnih ekologa, piše "Alo".

Izvor: Alo.rs

Od hvale do protesta: Evo kako je Maja Žeželj govorila o litijumu 2011. godine, a kako danas VIDEO
Shutterstock/Adwo

Podeli:

Maja Žeželj 26. jun 2024. godine:

"A ti protivnici svu pažnju sada su usmerili na protest zakazan za petak u Loznici. Predsednica parlamenta Ana Brnabić koja je kao premijerka tvrdila da je sa projektom Jadar gotovo danas optužuje one koji za taj projekat nisu."

Maja Žeželj 12. maja 2011. godine na RTS-u:

"Srpski jadarski basen jedino je nalazište jadarita na svetu koje sadrži litijum i bor. Svetski rudarski gigant Rio Tinto uvrstio ga je u svoju strategiju razvoja i odobrio tri puta veći budžet za nastavak istraživanja. Ćerka kompanija Rio Sava prvi put je kameri RTS-a otvorila vrata hangara za istraživanje kod Loznice."

Podeli:

4 Komentari

Možda vas zanima

Region

Stiže velika promena u bankama

S poslednjim danom juna ističe rok od godinu dana tokom kojeg su banke u Hrvatskoj sa svojim klijentima koji imaju prećutno prekoračenje na računima trebalo da ugovore novo, dopušteno prekoračenje u istom iznosu.

14:10

30.6.2024.

1 d

Svet

Državni udar u Ukrajini? Oglasili su se

Ukrajinska služba bezbednosti i Kancelarija državnog tužioca saopštavaju da su aktivisti prošle nedelje planirali provokacije u glavnom gradu Kijevu i da zauzmu parlament i formiraju privremenu vladu.

16:14

1.7.2024.

21 h

Podeli: