Politika 10

28.06.2024.

12:49

Skandalozno: Kesić ismeva "Oluju" i Jasenovac, pokazuje albanskog dvoglavog orla i podržava Mirditu VIDEO

Voditelj Nove Zoran Kesić ismevao je u svojoj emisiji "Oluju" i Jasenovac.

Izvor: Alo.rs

Skandalozno: Kesić ismeva "Oluju" i Jasenovac, pokazuje albanskog dvoglavog orla i podržava Mirditu VIDEO
ATAImages/M.M.

Podeli:

"Stiglo nam je leto, a svi znamo koje su nam asocijacije na to godišnje doba. Govorim naravno o tradicionalnim, letnjim retnjim sukobima, 'letnja konliktijada 2024'. Kao što znamo, u avgustu nam stiže sukob sa Hrvatima, i priča o Oluji i Jasenovcu, u julu naravno ulaznice već kupljene za tradicionalni sukob sa Bošnjacima zbog Srebrenice i sve je to okej, ta dva meseca su lepo fino pokrivena... Ali, šta ćemo sa junom? Mesec dana bez nekog regionalnog sukoba? Previše je to mira", rekao je on, pa u svom maniru nastavio: 

"Kad već nema nikakvog sukoba na vidiku, će ga napravimo", naveo je Kesić to najavljujući isečak u kom njegov kolega govori o zabrani festivala "Mirdita, dobar dan". 

Puštao je komentar ministarke Milice Đurđević Stamenkovski koja je rekla da nažalost cilj festivala nije upoznavanje sa albanskom kulturom, na šta se Kesić opet smejao i pokazivao simbol dvoglavog orla.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Zbogom Rusijo"

Nemačka je u petak, u Štadeu kod Hamburga, počela izgradnju prvog od tri planirana kopnena terminala za prijem tečnog prirodnog gasa.

16:00

29.6.2024.

1 d

Podeli: