Politika 0

27.06.2024.

16:16

Brnabić žestoko Bjeliću: "Kako mu verovati, ako laže oko malih stvari?" VIDEO

Predsednica Narodne skupštine Ana Brnabić odgovorila je na tvrdnje Ivana Bjelića da je napustila sastanak i rekla mu da ne govori istinu.

Izvor: B92.net

Brnabić žestoko Bjeliću: "Kako mu verovati, ako laže oko malih stvari?" VIDEO
Profimedia

Podeli:

"Juče je, za N1, gospodin Ivan Bjelić rekao da me je, tokom jednog dijaloga koji sam, kao predsednica Vlade, imala sa Krovnom organizacijom mladih Srbije (KOMS) pitao o zemljištu koje je Rio Tinto kupio za potrebe projekta Jadar, a da sam mu ja odgovorila da laže i napustila sastanak. Šta sam zaista odgovorila možete videti u videu koji kačim jer su se ti dijalozi snimali i uživo prenosili.

Takođe je neistina da sam napustila taj, ili bilo koji drugi, dijalog i to znaju svi iz KOMS. Možda bi ljudi trebali da razmisle o ovome. Kakav kredibilitet ima gospodin Bjelić, kako verovati bilo čemu što on kaže, jer ko ovako laže oko malih stvari, teško da u vezi bilo čega drugog govori istinu. A i N1 nekad treba da proveri navode koje puštaju. Nekad...", napisala je Brnabić.

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Zbogom Rusijo"

Nemačka je u petak, u Štadeu kod Hamburga, počela izgradnju prvog od tri planirana kopnena terminala za prijem tečnog prirodnog gasa.

16:00

29.6.2024.

1 d

Svet

Udar na Ruse: Uništen S-500?

Ukrajinske snage su možda pogodile najnoviji ruski sistem protivvazdušne odbrane S-500 koristeći rakete ATACMS koje su isporučile SAD, izvestio je ukrajinski novinar.

9:12

29.6.2024.

1 d

Podeli: