Politika 0

25.06.2024.

13:26

Đurić: Borko izjavljuje gluposti na dnevnom nivou

Nevena Đurić, potpredsednica Glavnog odbora SNS, oglasila se povodom kritika na račun vlasti koje je izrekao Borko Stefanović.

Izvor: B92.net

Đurić: Borko izjavljuje gluposti na dnevnom nivou
SNS

Podeli:

"Iz poslednjeg obraćanja omiljenog fantoma tajkuna Đilasa, ovog što se danas zove Borko, jasno zaključujemo istinitost sintagme da je autoprojekcija čudo! Borko svakako u svakome vidi sebe, polazi od sebe i njemu sličnih šibicara i džeparoša. Svako slovo, svaka reč koju je usmerio ka vlasti u Srbiji danas, svi vezujemo za period njihovog uništavanja naše države: da u Srbiji živi jeftina radna snaga - baš onako kako je bilo u njihovo vreme, od bednog minimalca, preko nesigurnih penzija, do zatvaranja fabrika i gašenja radnih mesta; korumpirani i nesposobni kakvi su bili baš oni dok su odlučivali o sudbini svih nas. Ali, istine radi, niko od njih, kriminalaca i pljačkaša države Srbije, nije bio sposobniji da od naroda otme, da strpa u sopstveni džep i mirno posmatra gašenje i nestajanje naše zemlje pred našim očima. Oni su branili tuđe interese, ponižavali nas, a narod nam čak i proterivali sa svojih ognjišta, oteli su nam sve što su mogli, čak i pravo na normalan i pristojan život, trgovali su našom južnom srpskom pokrajinom i našim životima", stoji na sajtu SNS-a.

"Uz to se Borko i prilično zaneo u svojoj nameri da pljune po sopstvenoj državi i narodu, a naročito po onoj većini građana naše države koji snažno i složno podržavaju politiku Srpske napredne stranke i predsednika Aleksandra Vučića, pa je svog gazdu, koji se svakako svrstava u red najbogatijih u našoj državi, svrstao i u red Naprednjaka", dodaje se.

Dalje se navodi: "Đilas nije Naprednjak, jeste jedan od najbogatijih, verovatno se i uklapa u taj Borkov proračun od 5%, ali se taj gad najviše bogatio u vreme kada je naš narod bivao najsiromašniji. I da, kada se Borko pita ili konstatuje da je neko uzeo debele pare - njegov gazda je taj! Tajkun Đilas, i njegova bolumenta lošuža i neradnika. Čak je kranje degutantno govoriti o stepenu licemerstva sa kojim se suočavamo svaki puta kada bilo ko iz tajkunske Đilasove partije progovori na temu litijuma: oni su doveli Rio Tinto, o tome govorili kao o razvojnoj šansi za Srbiju, a danas o istom govore sve najgore. Time su Borko i tajkunsko - lopovska ekipa sami o sebi sve rekli, čak i gore o najgoreg, kakavi su i sami."

"A ljudi u Srbiji dobro znaju ko je ko i šta je ko uradio za Srbiju. A ovakvim glupostima, koje Borko na dnevnom nivou izjavljuje, njegova politička tragedija postaje samo sve veća i tužnija", zaključila je Nevena Đurić.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Državni udar u Ukrajini? Oglasili su se

Ukrajinska služba bezbednosti i Kancelarija državnog tužioca saopštavaju da su aktivisti prošle nedelje planirali provokacije u glavnom gradu Kijevu i da zauzmu parlament i formiraju privremenu vladu.

16:14

1.7.2024.

1 d

Podeli: