Politika 7

23.06.2024.

22:10

GO SNS Niš: Ubedljiva pobeda na ponovljenim izborima

Na danas ponovljenim izborima za odbornike u Skupštini Gradske opštine Crveni Krst, na biračkom mestu broj 24, koalicija okupljena oko Srpske napredne stranke ostvarila je ubedljivu pobedu, osvojivši skoro 84% glasova.

Izvor: B92.net

GO SNS Niš: Ubedljiva pobeda na ponovljenim izborima
RINA

Podeli:

"Ubedljiva pobeda naše koalicije posebno raduje ako uzmemo u obzir činjenicu da smo osvojili i nominalno veći broj glasova i veći procenat nego na izborima 2. juna, a da je izlaznost danas bila veća nego pre tri nedelje na istom biračkom mestu.

I pored stalne medijske hajke kojoj je naša koalicija izložena u protekle tri nedelje, kao i kakofonije optužbi upućenih kako Srpskoj naprednoj stranci, tako i nezavisnim institucijama koje sprovode izbore i državnim organima koji vrše kontrolnu funkciju izbornog procesa, povećanje broja glasača za našu listu i povećanje procenta osvojenih glasova, pokazuje da se građani ne mogu prevariti, već da u vremenima kada, što unutrašnji, a što spoljni faktori pokušavaju da izazovu krizu, oni glasaju za rad, rezultate, stabilnost i posvećenost.

Rast i broja glasača i procenta osvojenih glasova za našu listu, pri većoj ukupnoj izlaznosti, nama u Srpskoj naprednoj stranci pokazuje da smo na dobrom putu, a ujedno nam daje podstrek da nastavimo da radimo za građane, još brže i bolje, ne upuštajući se u politikanstvo, prepirke i medijska prepucavanja.

Građanima koji su izašli na ponovljene izbore i glasali za listu 'Aleksandar Vučić – Crveni Krst sutra' zahvaljujemo na podršci i poverenju!," navodi se u saopštenju.

Nakon ponovljenog glasanja u Nišu, lista "Aleksandar Vučić - Crveni Krst sutra" ostvarila je ubedljivu pobedu i to sa 73 glasa.

Dok je 2. juna broj glasova koji je dobila pomenuta izborna lista iznosio 63.

Podeli:

7 Komentari

Možda vas zanima

Region

Stiže velika promena u bankama

S poslednjim danom juna ističe rok od godinu dana tokom kojeg su banke u Hrvatskoj sa svojim klijentima koji imaju prećutno prekoračenje na računima trebalo da ugovore novo, dopušteno prekoračenje u istom iznosu.

14:10

30.6.2024.

1 d

Podeli: