Politika 5

23.06.2024.

8:52

Islamistički list i Marinika Tepić: Zajedničkim snagama pokušavaju da zaustave napredak Srbije

Islamisticka Slobodna Bosna glavni, promoter teorije da su srbi genocidni narod, i Marinika Tepić koja je tu istu tezu promovisala u Skupštini Srbije, zajednicki snagama pokušavaju da zaustave ekonomski preporod i napredak naše zemlje.

Izvor: B92.net

Islamistički list i Marinika Tepić: Zajedničkim snagama pokušavaju da zaustave napredak Srbije
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Podeli:

Islamistički list "sa oduševljenjem" prati svaki istup Marinike Tepić i njene napade na Srbiju i njene izabrane predstavnike.

Tepićeva koja je poznata po tome da je u Skupštini Srbije izjavila kako su Srbi genocidan narod, ovoga puta je udružena sa "Slobodnom Bosnom" koja je takođe glavni promoter ideje o genocidnosti našeg naroda, udarila na Anu Brnabić.

Marinika je u izjavi koju je pomenuti medij preneo iznela niz srmanih izjava na račun predsednice Skupštine Srbije, koja je juče govorila o iskopavanju litijuma koji je velika šansa za razvoj Srbije.

Printscreen

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Dramatičan preokret: Idemo ka katastrofi

Što duže traje rat u istočnoj Evropi između Rusije i Ukrajine i što se više provokacija dešava širom sveta, svet postaje bliži “nuklearnoj katastrofi, upozoravaju dva nuklearna analitičara.

13:00

28.6.2024.

1 d

Svet

"Zbogom Rusijo"

Nemačka je u petak, u Štadeu kod Hamburga, počela izgradnju prvog od tri planirana kopnena terminala za prijem tečnog prirodnog gasa.

16:00

29.6.2024.

16 h

Podeli: