Politika 0

20.06.2024.

22:28

Bomba? Zatvoren aerodrom

Aerodrom na Ibici zatvoren je nakratko danas nakon što je putnik "Rajanera" pretio da kod sebe ima bombu nekoliko trenutaka pre poletanja aviona.

Izvor: Tanjug

Bomba? Zatvoren aerodrom
Shutterstock/m.mphoto

Podeli:

Zbog lažne uzbune aviosaobraćaj je popodne bio obustavljen skoro sat vremena, a pretpostavlja se da su neki letovi preusmereni na druge aerodrome poput aerodroma na Palma de Majorki, preneo je Dejli meil.

Veruje se da je policija uhapsila čoveka na letu "Rajanera" koji je kretao ka aerodromu Bergamo u Milanu i tvrdio da nosi bombu dok se avion spremao da poleti.

Aviosaobraćaj je bio suspendovan između 15.45 i 16.30 časova. "Došlo je do bezbednosnog incidenta u avionu na aerodromu Ibica i Civilna garda je preuzela kontrolu nad situacijom, rekao je portparol španskog operatera aerodroma Aene.

Ranije ovog meseca oluja je izazvala haos na aerodromu u Palma de Majorki, zbog čega su letovi bili obustavljeni na oko dva sata tokom pljuska koji je poplavio delove terminala.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ultimatum? Orban traži deo Ukrajine

Među 11 zahteva Mađarske u vezi sa zaštitom prava nacionalnih manjina, ključni kamen spoticanja je određivanje oblasti u Ukrajini sa posebnim nivoom garancija za prava Mađara.

16:53

27.6.2024.

1 d

Svet

Dramatičan preokret: Idemo ka katastrofi

Što duže traje rat u istočnoj Evropi između Rusije i Ukrajine i što se više provokacija dešava širom sveta, svet postaje bliži “nuklearnoj katastrofi, upozoravaju dva nuklearna analitičara.

13:00

28.6.2024.

1 d

Podeli: