Politika 0

14.06.2024.

13:35

Kurtijevi mediji "slave" srpsku opoziciju: Grbović napao Vučića i Srbiju, a Albanci zadovoljni

Opšte je poznato da je propali kandidat za gradonačelnika Beograda Savo Manojlović bio zvezda medija koji se nalaze pod kontrolom teroriste Aljbina Kurtija, navode Novosti.

Izvor: Novosti

Kurtijevi mediji "slave" srpsku opoziciju: Grbović napao Vučića i Srbiju, a Albanci zadovoljni
Katarina Drajic/ATAImages

Podeli:

Njegovim stopama ide i lider Pokreta slobodnih građana Pavle Grbović, a sve zahvaljujući svojim anrtisrpskim stavovima.

Naime, "Gazeta Ekspres" sa radošću prenosi autorski tekst Pavla Grbovića u kom je napao Srbiju i predsednika Aleksandra Vučića zbog slobodarske i nezavisne politike koju vodi, govoreći da je "Srbija na ruskom putu".

On u tekstu, što Kurtijev medij posebno ističe, optužuje Srbiju "da se igra sa bezbednošću Bosne i Hercegovine, kao što se igra sa bezbednošću Kosova".

Grbović, pored toga što je još jednom priznao Kosovo kao nezavisnu državu, od Srbije pravi agresora koji ide "ruskim putem".

"Interes Rusije na Balkanu je konflikt i nestabilnost, kako bi postojalo još jedno žarište kojim se bave zemlje zapada. To je očigledno i zajednički interes sa vladajućom Srpskom naprednom strankom, koja je sada stvaranje konflikata na Kosovu, zamenila stvaranjem konflikata u Republici Srpskoj kako bi imala novu temu za međunarodnu javnost", glase skandalozne reči Grbovića koje je prenela albanska "Gazeta".

Na ovaj način još jednom srpska opozicija se priklanja Kurtijevoj politici, antisrpskim stavovima, napadajući predsednika Vučića i Srbiju, dodaju Novosti.

Printscreen

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusija: Uništeno; Kreće radijacija?

Jedna od stanica za kontrolu radijacije u Zaporoškoj oblasti, potpuno je uništena u granatiranju ukrajinskih oružanih snaga, saopštila je pres-služba Zaporoške nuklearne elektrane, koja je pod kontrolom Rusije.

11:12

26.6.2024.

1 d

Svet

Novi komandant je pobegao? "Kukavica"

Novi komandant združenih snaga Oružanih snaga Ukrajine Andrej Gnatov je pobegao iz Mariupolja 2022. pod maskom izbeglice, izjavio je Vladimir Rogov, zvaničnik iz Zaporoške oblasti.

8:00

26.6.2024.

1 d

Podeli: