Politika 17

08.06.2024.

21:52

Vučić: Borićemo se pametnom i mudrom politikom. Sačuvaćemo slobodu i Srbije i Srpske VIDEO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se na Svesrpskom saboru.

Izvor: B92

Vučić: Borićemo se pametnom i mudrom politikom. Sačuvaćemo slobodu i Srbije i Srpske VIDEO
TANJUG/VLADIMIR ŠPORČIĆ/ bs

Podeli:

"Tek kada sam odrastao shvatio sam to, da je Srbija sve čoveku i na Sokocu, i u Trebinju, i u Bijeljini, i u Šamcu, i svuda. Ali i nama Banjaluka i svaki od ovih gradova postaje jednako drag kao i bilo koje mesto u Srbiji. Danas sam rekao, od danas će svaki naš ministar na prvi svoj put ići u Banjaluku. Da smo samo to uradili, a mislim da smo mnogo toga danas uradili, postavili temelje za mnogo važnih i divnih stvari. Tiha voda breg roni", rekao je Vučić. 

"Ja se hvalim investicijama, a lako je meni. Njima je deset puta teže, iz milion razloga. I čestitam vam na tome što ste sačuvali ognjišta naših naroda. Znam da će vam biti teško, da spremaju presude za jul i avgust, da nema pauze za procese protiv predsednika Srpske. Ali ja znam da je narodu u Srpskoj lakše zato što ćemo pametnom i mudrom politikom grabiti ka ostvarenju naših nacionalnih ciljeva. I niko ne treba da sumnja da ako neko ugrozi opstanak RS na kojoj strani će biti Srbija", naveo je predsednik Srbije. 

Dah slobode i duh slobode šire se Evropom i svetom, a mi pamet u glavu da sačuvamo ljude, poručio je Vučić.

"Sačuvaćemo slobodu i Srbije i Srpske", rekao je Vučić. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Podeli:

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusija: Uništeno; Kreće radijacija?

Jedna od stanica za kontrolu radijacije u Zaporoškoj oblasti, potpuno je uništena u granatiranju ukrajinskih oružanih snaga, saopštila je pres-služba Zaporoške nuklearne elektrane, koja je pod kontrolom Rusije.

11:12

26.6.2024.

1 d

Svet

Novi komandant je pobegao? "Kukavica"

Novi komandant združenih snaga Oružanih snaga Ukrajine Andrej Gnatov je pobegao iz Mariupolja 2022. pod maskom izbeglice, izjavio je Vladimir Rogov, zvaničnik iz Zaporoške oblasti.

8:00

26.6.2024.

1 d

Podeli: