Politika 2

08.06.2024.

11:41

Vučić: Zalagaćemo se za očuvanje mira, stabilnosti, nacionalnog, kulturnog i verskog identiteta FOTO

Aleksandar Vučić sastao se danas, povodom prvog svesrpskog sabora "Jedan narod, jedan sabor - Srbija i Srpska", sa predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom.

Izvor: B92.net

Vučić: Zalagaćemo se za očuvanje mira, stabilnosti, nacionalnog, kulturnog i verskog identiteta FOTO
Printscreen/buducnostsrbijeav

Podeli:

Osim sa Dodikom, on se sastao i sa predsednicima narodnih skupština Republike Srbije i Republike Srpske, predsednicima vlada Republike Srbije i Republike Srpske, kao i sa Nj.S. patrijarhom srpskim gospodinom Porfirijem.

"Posebnu pažnju posvetićemo ekonomskom napretku, projektima od zajedničkog interesa i daljem sveukupnom produbljivanju svih vidova sarardnje. Nastavićemo da se zalažemo za očuvanje mira, stabilnosti, nacionalnog, kulturnog i verskog identiteta," napisao je on na svom Instagram nalogu.

2 Komentari

Možda vas zanima

Region

Stiže velika promena u bankama

S poslednjim danom juna ističe rok od godinu dana tokom kojeg su banke u Hrvatskoj sa svojim klijentima koji imaju prećutno prekoračenje na računima trebalo da ugovore novo, dopušteno prekoračenje u istom iznosu.

14:10

30.6.2024.

1 d

Svet

Državni udar u Ukrajini? Oglasili su se

Ukrajinska služba bezbednosti i Kancelarija državnog tužioca saopštavaju da su aktivisti prošle nedelje planirali provokacije u glavnom gradu Kijevu i da zauzmu parlament i formiraju privremenu vladu.

16:14

1.7.2024.

20 h

Podeli: