Politika 2

03.06.2024.

19:11

Bursać na N1 priznao: SNS je u pravu, "kol centri" su jedna legitimna i sasvim normalna stvar VIDEO

Dejan Bursać, naučni saradnik Instituta za filozofiju i društvenu teoriju, priznao je na opozicionoj N1 da su kol centri jedna legitimna i normalna stvar.

Izvor: B92.net

Bursać na N1 priznao: SNS je u pravu, "kol centri" su jedna legitimna i sasvim normalna stvar VIDEO
Antonio Ahel/ATAImages

Podeli:

"Ono što je tema dana bila juče, to je call centar SNS-a u master hali Novosadskog sajma. SNS je rekao da je to zakupljena prostorija i da se tu tradicionalno nalazi njihov call centar. Da li ste Vi znali da se i ranije tu nalazio call centar SNS-a? Je li to legalno", pitali su sa N1.

"Dobar deo Novosađana koji prate politiku je znao da SNS na Sajmu organizuje deo svojih logističkih aktivnosti. SNS je tu u pravu, call centri su jedna legitimna, normalna i zakonom dozvoljena stvar i to radi svaka iole organizovana stranka u svetu", objasnio je  Dejan Bursać.

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusija: Uništeno; Kreće radijacija?

Jedna od stanica za kontrolu radijacije u Zaporoškoj oblasti, potpuno je uništena u granatiranju ukrajinskih oružanih snaga, saopštila je pres-služba Zaporoške nuklearne elektrane, koja je pod kontrolom Rusije.

11:12

26.6.2024.

1 d

Svet

Novi komandant je pobegao? "Kukavica"

Novi komandant združenih snaga Oružanih snaga Ukrajine Andrej Gnatov je pobegao iz Mariupolja 2022. pod maskom izbeglice, izjavio je Vladimir Rogov, zvaničnik iz Zaporoške oblasti.

8:00

26.6.2024.

1 d

Podeli: