Kosovo 0

14.10.2024.

19:14

Kurti ne odustaje; Kolona kamiona na adminitrativnom prelazu: "Ovo je nehumano" VIDEO

Premijer Miloš Vučević je preneo evropskim izaslanicima zabrinutost zbog velikih gužvi na administrativom prelazu Merdare.

Izvor: B92.net

Kurti ne odustaje; Kolona kamiona na adminitrativnom prelazu: "Ovo je nehumano" VIDEO
Printscreen/TV Prva

Podeli:

Do gužvi je došlo nakon što je Priština saopštila da je ukinula zabranu ulaska robe iz centralne Srbije na Kosovo i Metohiju.

Veliki broj kamiona na ovom prelazu podleže detaljnoj ručnoj kontroli na samo jednom carinskom terminalu.  Taj terminal na dnevnom nivou pregleda oko 20 kamiona. Vozači kamiona kažu da na Merdaru čeka od petka.

"Ovo je maltretiranje ljudi", rekao je jedan od vozača kamiona za TV Prvu i dodao da niko ne zna do kada će da čekaju.

"Nemaju oni nikakve skenere, aparate. Sad sam natovario i više neću uopšte da tovarim. Ovo je nehumano", dodao je drugi vozač kamiona.

Izvor: TV Prva

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Počinje rat? Vojska dobila naređenje: Pucajte...

Severnokorejske vlasti izdale su naređenje artiljerijskim jedinicama u blizini granice sa Južnom Korejom da budu spremne da otvore vatru na dronove koji nose letke i pakete pomoći sa Juga, prenela je danas državna novinska agencija KCNA.

18:16

13.10.2024.

1 d

Svet

Stiže ledeni udar: Zavejaće sneg

Istočnu Evropu zahvatilo je veoma jako zahlađenje, a prodor ledene vazdušne mase usledio je iz Sibira. Na udaru ovog vrlo hladnog talasa naći će veći deo evropskog dela Rusije.

10:45

14.10.2024.

10 h

Podeli: