Kosovo 0

18.03.2024.

12:39

Mediji: Kurtijev Srbin daje instrukcije kako da zapale automobil

Društvenim mrežama kruži snimak, objavljen na Telegram kanalu "Bunker", a na kojem Kurtijev zamenik ministra Radoica Radomirović, daje instrukcije svojim poslušnicima kako da zapale automobil.

Izvor: Novosti, Beta

Mediji: Kurtijev Srbin daje instrukcije kako da zapale automobil
Shutterstock/Krzysztof Smejlis

Podeli:

"Radomirović dan uoči paljenja auta načelnice opštinske uprave u Leposaviću Radmile Vukićević, daje instrukcije Pavlu Radoviću (suspendovanom tzv. kosovskom policajcu zbog snimka kako konzumira kokain) i Slađanu Mijajloviću (takođe narkomanu) kako da zapale auto, što je i učinjeno", pišu Novosti.

"Samo sipaš 100 grama benzina kod brisača, pa onda ispod kola gde ona masnoća, kablovi, to kad uhvati, to se ne gasi", navodi Radomirović u audio-zapisu.

Podsetimo, automobil je zapaljen i izgoreo u noći 29. februara oko 4.00 ujutru.

Zapaljeno i vozilo osnivaču portala Kosovo online

Leposaviću je u noći između subote i nedelje zapaljen i automobil Dušanu Milanoviću, vlasniku preduzeća VIM info u kosovskom sistemu, koje je osnivač portala Kosovo onlajn. ;


Slučaj je prijavljen Kosovskoj policiji, koja je izvršila uviđaj.

"Ne želeći da prejudiciramo i dovodimo u vezu ovaj slučaj s odnosom vlasnika zapaljenog vozila i našeg medija, očekujemo od nadležnih institucija da rasvetle motiv, identifikuju počinioce i privedu ih pravdi", saopštila je redakcija portala Kosovo onlajn.

Zamenik komandira Kosovske policije za region Sever Veton Eljšani potvrdio je da je automobil u noći između subote i nedelje izgoreo u Leposaviću. ;

Policija je tada primila poziv u tri sata posle ponoći i odmah izašla na lice mesta. ;

"Jedan automobil je zapaljen, motor je bio oštećen. Za sada ne znamo razloge. Istraga je u toku", rekao je Eljšani.

 

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: