Kosovo 1

10.09.2024.

10:29

Opozicioni mediji u sramnoj kampanji: Srbi su za sve krivi

Kurtijevi policajci brutalno su pretukli četvoricu srpskih mladića u Kosovskoj Mitrovici, a za to vreme opozicioni mediji koji se nalaze u vlasništvu Dragana Šolaka krive naš narod da su sami krivi za batine.

Izvor: B92.net

Opozicioni mediji u sramnoj kampanji: Srbi su za sve krivi
Profimedia

Podeli:

"Uhapšena četiri srpska mladića zbog napada na policiju u Kosovskoj Mitrovici", glasi naslov na portalu Nova S, dok se N1 navodno ograđuje, dok u prvi plan stavlja stav Prištine: "Uhapšena četiri srpska mladića: Priština tvrdi da su napali policiju, Vučević ukazuje na represiju".

Ovo je samo nastavak brutalne kampanje usmerene protiv Srbije, a u cilju progona srpskog naroda sa pokrajine Kosovo i Metohija, a u kojoj učestvuju i opozicioni mediji.

Podsetimo, oglasio se iotac jednog od pretučenih i uhapšenih mladića.

"Upravo su mi u KM sina pretukli i uhapsili Kurtijevi policajci. Iživljavali se na deci koja su slavila rođendan. Zvao sam hitnu pomoć, neće da dozvole lekarima da izvrše pregled. Uhapsili su i prolaznika koji je snimio torturu. To je Kurtijev režim. Jel ima dalje života ovde", pitao je on.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Oboreni borbeni avioni

Vazdušno-kosmičke snage Rusije oborile su dva ukrajinska borbena aviona "Su-27" u poslednja 24 časa, saopšteno je iz ruskog Ministarstva odbrane.

17:13

15.9.2024.

1 d

Podeli: