Kosovo 3

10.09.2024.

9:57

"Upravo su mi pretukli sina"; Oglasio se otac uhapšenog mladića na KiM: "Je l' ima dalje života ovde?"

Četiri mladića srpske nacionalnosti uhapšena su oko ponoći u severnom delu Kosovske Mitrovice, potvrđeno je iz takozvane kosovske policije, a sada se oglasio otac jednog od uhapšenih.

Izvor: B92.net, Tanjug

"Upravo su mi pretukli sina"; Oglasio se otac uhapšenog mladića na KiM: "Je l' ima dalje života ovde?"
Profimedia

Podeli:

"Upravo su mi u KM sina pretukli i uhapsili Kurtijevi policajci. Iživljavali se na deci koja su slavila rođendan. Zvao sam hitnu pomoć, neće da dozvole lekarima da izvrše pregled. Uhapsili su i prolaznika koji je snimio torturu. To je Kurtijev režim. Jel ima dalje života ovde?", napisao je na društvenoj mreži Iks Srđan Jović. 

Podsetimo, lider Srpske demokratije Aleksandar Arsenijević objavio je da su policajci 10 minuta brutalno tukli srpske mladiće, da bi ih nakon toga odveli u policijsku stanicu.

Na snimku koji se u međuvremenu pojavio na društvenim mrežama može se videti kako puškom naoružani pripadnik tzv. kosovske policije brutalno hapsi jednog od srpskih mladića.

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Oboreni borbeni avioni

Vazdušno-kosmičke snage Rusije oborile su dva ukrajinska borbena aviona "Su-27" u poslednja 24 časa, saopšteno je iz ruskog Ministarstva odbrane.

17:13

15.9.2024.

1 d

Podeli: