Subota, 18.11.2023.

10:09

Vučić: Kampanja im se svela na dve stvari; Patološka mržnja prema porodici Vučić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kazao je danas da se kampanja opozicije svela na dve stvari, a jedna od njih jeste mržnja prema porodici Vučić.

Izvor: B92

Vučić: Kampanja im se svela na dve stvari; Patološka mržnja prema porodici Vučić
Foto: Profimedia

"Kampanja im se svela na dve stvari, jedna je mržnja prema porodici Vučić. Patološka mržnja. A druga stvar je da su se upregli u zaštitu jednog kriminalca Dragana Šolaka", rekao je Vučić.

Kako je kazao, njihov posao je da napadaju ljude.

"Problem je u političarima koji ne razumeju da ta mržnja nije dobra za njih, za društvo u celini. Sebi prave poteškoće. Ne gledam to. Što se tiče negativnih poruka, svi vole da mi pošalju i duplo više nego što bi trebalo. Ali ne gledam, imam pametnija posla", kazao je Vučić.

Vučić je rekao da nema problem da mu daju dijagnoze.

"Niti je pristojno niti je ljudski da govore o mojoj porodici. Ne znaju ništa o Danilu, Milici, Vukanu, bilo kom. To više govori o njima i njihovom nalogodavcu Draganu Đilasu i njegovom šefu Draganu Šolaku", rekao je i dodao:

Pročitajte još:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Region

Totalni preokret: Sneg

Hrvatski Državni hidrometeorološki zavod objavio da ovog vikenda sledi oproštaj od paklenog leta i da u tu zemlju stiže ozbiljno zahlađenje.

11:30

6.9.2024.

1 d

Podeli: