Hronika 3

16.10.2024.

13:24

FBI u Srbiji: Istražuje se misteriozni zločin koji je šokirao svet VIDEO

Istražitelji iz Španije i FBI doputovali su u Srbiju kako bi pokušali da ustanove gde se nalazi telo Ane Knežević, koja je nestala u februaru u Madridu, a za čiju se otmicu sumnjiči njen suprug David, koji je u maju uhapšen u Majamiju.

Izvor: B92.net/TV Prva

FBI u Srbiji: Istražuje se misteriozni zločin koji je šokirao svet VIDEO
Shutterstock/Dzelat

Podeli:

David Knežević (36), izjasnio se o krivici tokom kratkog saslušanja u federalnom sudu u Majamiju. Njega je FBI uhapsio 4. maja na međunarodnom aerodromu u Majamiju kada se vraćao iz rodne Srbije. On se federalno tereti za otmicu svoje 40-godišnje supruge Ane Knežević, koja se vodi kao nestala.

Advokat Jovanka Zečević rekla je u Jutru TV Prve da priznanje nije ključni dokaz koji može da bude dovoljan za osuđujuću presudu i rešenje slučaja. Dodaje da ono jedino može da se poveže sa ostalim dokazima i doprinese razrešenju.

Klinički psiholog Dušan Vuković govoreći o istražnim radnjama supruga Ane Knežević, poput praćenja signala mobilnog telefona, kaže da najviše sumnje podstiče njihova brakorazvodna parnica koja je trajala 13 godina i da je mogući motiv zajednička imovina stečena u braku.

"Bazne stanice njegovog kretanja dovešće do saznanja nečega što je bilo atipično u njegovom ponašanju, ali i do pronalska tela Ane Knežević. Signal njenog telefona koji je registrovan na mobilnom supruga može biti znak i predmet istraživanja, ali su sve istrage usmerene na motiv. U poslu veštaka najvažnije je doći doći do motiva, jer on generiše pravce istrage", rekao je Vuković.

Više o tome saznajte u videu:

Izvor: Prva

Pročitajte još: 

Podeli:

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: