Hronika 0

14.10.2024.

17:52

Srbin uhapšen na granici između Španije i Francuske: Oglasila se srpska policija

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je na osnovu obaveštajnih informacija naše policije, SBPOK-a, Agencija za borbu protiv droga i carina Francuske zaustavila kamion sa marihuanom na granici Španije i Francuske.

Izvor: B92.net

Srbin uhapšen na granici između Španije i Francuske: Oglasila se srpska policija
Shutterstock/Matt Gush

Podeli:

"Na osnovu obaveštajnih informacija naše policije, SBPOK-a, da kamion bugarske registracije treba da preveze veću količinu droge iz Španije ka Nemačkoj, Agencija za borbu protiv droga i carina Francuske 11. oktobra je zaustavila taj kamion na granici Španije i Francuske i u njemu su pronašli 570 kg marihuane. Tom prilikom je uhapšen i naš državljanin V.G. (1976)", izjavio je Dačić.

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Počinje rat? Vojska dobila naređenje: Pucajte...

Severnokorejske vlasti izdale su naređenje artiljerijskim jedinicama u blizini granice sa Južnom Korejom da budu spremne da otvore vatru na dronove koji nose letke i pakete pomoći sa Juga, prenela je danas državna novinska agencija KCNA.

18:16

13.10.2024.

1 d

Svet

Stiže ledeni udar: Zavejaće sneg

Istočnu Evropu zahvatilo je veoma jako zahlađenje, a prodor ledene vazdušne mase usledio je iz Sibira. Na udaru ovog vrlo hladnog talasa naći će veći deo evropskog dela Rusije.

10:45

14.10.2024.

9 h

Podeli: