Hronika 1

14.10.2024.

16:48

Doneta odluka: Miljani Kecmanović zabranjena komunikacija sa sinom, dečakom ubicom iz Ribnikara

Viši sud u Beogradu produžio je za još tri meseca produžio je meru zabrane prilaska, sastajanja i komunikacije Miljani Kecmanović sa svojim sinom, maloletnim ubicom, koji je 3. maja prošle godine u OŠ "Vladislav Ribnikar" ubio devet vršnjaka i čuvara škole.

Izvor: Kurir.rs

Doneta odluka: Miljani Kecmanović zabranjena komunikacija sa sinom, dečakom ubicom iz Ribnikara
Antonio Ahel/ATAImages

Podeli:

Portparol Višeg suda u Beogradu Milica Veličković potvrdila je za Kurir da je mera određena u oktobru prošle godine, kada je protiv majke dečaka ubice podignuta optužnica i od tada se kontroliše na svaka tri meseca.

Ona se, podsetimo, tereti za nedozvoljeno držanje municije. 

"Sud je odluku o produženju mere doneo 11. oktobra", potvrdila je portparol suda.

Podsetimo, suđenje Vladimiru i Miljani Kecmanović trebalo bi da se nastavi u četvrtak pred Višim sudom u Beogradu. Svedočenje bi trebalo da nastavi njihov sin koji je počeo da odgovara na pitanja stranaka na suđenju održanom prethodne nedelje. 

Maloletni ubica iz Ribnikara od dana kada je počinio zločin, 3. maja prošle godine, nalazi se pod nadzorom u psihijatrijskoj ustanovi i on bi u četvrtak trebalo da vozilom saniteta iz klinike bude prebačen u zgradu suda u Ustaničkoj ulici u kojoj je zakazano održavanje suđenja.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Počinje rat? Vojska dobila naređenje: Pucajte...

Severnokorejske vlasti izdale su naređenje artiljerijskim jedinicama u blizini granice sa Južnom Korejom da budu spremne da otvore vatru na dronove koji nose letke i pakete pomoći sa Juga, prenela je danas državna novinska agencija KCNA.

18:16

13.10.2024.

1 d

Podeli: